Inred med naturnära material

Den så kallad bohemiska inredningsstilen är något som många fastnar för. Ofta så inspireras denna stil av varma och exotiska breddgrader samt att den beskrivs att vara nonchalant, värmande och har kontraster mellan det lantliga och det moderna. Bland klassiska färger i den bohemiska stilen finns toner som är naturnära och beigea. Bland materialvalen är det keramik, terrakotta, rotting, jute och bambu som gäller. Du kan med fördel satsa på att köpa en snygg bambusoffa via https://www.tinekhome.com/

Fördelen med de naturnära materialvalen är att de finns i många former. Det finns till så klart möbler i rotting och möbler i bambu, som en Tine K bambusoffa, men bambu och rotting kan även återfinnas i annat, som korgar, lampor och så vidare. Materialen kan även finnas att hitta i allt från pallar, ljuslyktor till porslin, vaser och mycket mer. 

Olika materialval för den bohemiska inredningsstilen

Inom den bohemiska stilen är det hett med vissa materialval som gör sig väl ihop med denna typ av inredning. Ett trendigt naturmaterial är just bambu, som kan återfinnas i en Tine K bambusoffa, men även i andra möbler och inredningsdetaljer. En stor fördel med bambu är att det kan smälta in på ett bra sätt i din övriga inredning samt att den fungerar väl att ha både ute och inne. 

Du kan ha en Tine K bambusoffa inne, så väl som att ha den ute, tillsammans med andra snygga utemöbler. Har du bestämt dig för att ha olika bambumöbler ute, kombinera det då gärna med att ha en massa grönt runt omkring samt att satsa på dynor, plädar och kuddar i pastell.

Ett annat val av naturmaterial är så klart rotting. Den är enkel att matcha med bambu till exempel. Det innebär att du dels kan ha en Tine K bambusoffa, dels andra möbler i rotting. 

Rotting är perfekt om du vill få till en en varmare och ombonad känsla till ett kallt rum. Det gäller förvisso med de flesta naturmaterial att de ger ett rum en hemtrevligare känsla.

Ett annat bra material, det är jute. En matta i detta material är inte fel att satsa på. Det ger en naturlig skönhet till det rum som den placeras i samt att den funkar väl tillsammans med både bambu och rotting.

Skapa ett vackert hem

Med hjälp av olika naturmaterial och att mixa dem med varandra, så kan du på ett enkelt sätt skapa en levande känsla i ditt hem samt även få ett mycket vackert hem. Rotting, bambu och jute är material som är tidlösa. De tillför en hel del till din inredning samt att de passar även väl med annat. Bland annat kan du även tillföra linne och bomull eller detaljer i ljust trä. Det är även snyggt tillsammans med lergods och metall. 

Så har du bestämt dig för att börja med att skapa med den bohemiska inredningsstilen, så kan du satsa på att köpa det du behöver hos Tine K. Där finns det inte bara bambumöbler, utan även en hel del annat.